2013. május 26., vasárnap

Candamir, Catan - társasjáték - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a Candamir, az első telepesek - Kalandozások Catan szigetén társasjáték.
Nem használtuk, csak kibontottuk a csomagolásból, mivel kettő van belőle.
A játék leírása:
Catan első telepesei. A jól ismert Catan telepesei társasjáték első, önálló része, melyben a játékosok minden nap újabb tapasztalatokat szereznek. Medvékre és farkasokra vadásznak, ládákat és bútorokat készítenek, csapdákat helyeznek ki. Az új telepesek letelepednek Catan szigetén és birkákat tartanak, gabonát vetnek házat építenek.
Az elszánt ember soha nem adja fel! Jóllehet, mindenét feláldozta, hogy új hazájába hajózhasson, elérte célját: Catan egyik telepesévé vált!
Bár kezdetben két kezén kívül nem volt semmi más, ami segítette volna, minden nap újabb tapasztalatokat hozott számára. Medvékre és farkasokra vadászott, ládákat és bútorokat készített, csapdákat rakott össze... Mindez most már gyerekjáték! De az új telepes megelégelte a barangolást Catan szigetén, le szeretne telepedni valahol - jó volna birkát tartani, gabonát vetni, és végre egy házat építeni magának. Ehhez azonban a faluban élő telepesek segítségére is szüksége lesz! Nosza, rajta! Jared kardért cserébe egy zsák vetőmagot ad. Osmundnak ládára van szüksége, ezért birkát ajánl. Candamir pedig egy új ablakot szeretne vágni házán - cserébe segít az új letelepedő házának megépítésében. A kalandos kedvűek azonban vissza-visszatérnek a vadonba, hogy medvékre és farkasokra vadásznak, mézet és ritka gyógynövényeket gyűjtsenek. De nem árt az óvatosság! A medvéket és az éhes farkasokat nehéz elejteni, az aljnövényzetben veszélyes mérgeskígyók tekeregnek, és némelyik fa mögül rablók lesnek áldozataikra!
Megijeszthet ez egy telepest? Soha!
Vegyen részt a telepesek életében, kóstoljon bele az új kalandokba Catan szigetének első lakóival!
 Tartalma:
1 db játéktábla
48 db fa játékbábu (4 db telepes, 4 db célkorong, 40 db pont-kocka)
48 db számozott úti cél
4 db telepes tábla
12 db `ital` jelző
8 db felszerelési tárgy
4 db egészségi állapot-jelző
90 db nyersanyag és természetes anyag tábla
29 db útkártya
22 db kalandkártya
8 db telepes-kártya
1 db dobókocka
2 db kártyatartó
1 db speciális kártya
játékszabály



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-31 08:13
. Candamir, Catan - társasjáték - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése